TaksiTiketti on uusi ja edullinen tapa liikkua pitkät matkat taksilla nopeasti ja edullisesti ovelta ovelle. Valitse tarjolla olevista kuljetuksista sinulle sopivin. Kuljetukset on valmiiksi hinnoiteltu, hinnat sisältävät arvonlisäveron. Henkilökuljetusten lisäksi hoidamme pakettikuljetuksia.

Saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksestasi. Taksi tulee hakemaan sinut tai pakettisi sovittuna aikana ja vie suoraan ilmoittamaasi osoitteeseen. Maksat kuljetuksen autossa. Kaikki yleisimmät maksutavat käyvät (käteinen, luottokortit ja pankkikortit) ja saat aina kuitin matkastasi. Sinua palvelevat ammattitaidolla paikalliset taksiyrittäjät koko Etelä-Pohjanmaan alueella.

Valmiiksi hinnoiteltujen kuljetusten toiminta-alue rajautuu taajama-alueille. Kuljetus alkaa Seinäjoelta tai päättyy Seinäjoelle. Myös Vaasaan ja Tampereelle on yhteyksiä rajatusti tarjolla. Palveluun kuuluvat taajamat ovat Alahärmä, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Jalasjärvi, Jurva, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kortesjärvi, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Lehtimäki, Peräseinäjoki, Soini, Teuva, Tuuri, Töysä, Vimpeli, Ylihärmä, Ylistaro ja Ähtäri.

Jos sinulle tulee tarve ottaa yhteyttä tekemäsi tilauksen johdosta, voit soittaa puhelinpalveluumme puh. 0100 84 995 (1,92eur/puhelu + 0,25 eur/min.). TaksiTiketti on pilottihanke, jonka toteuttavat Taksiliiton Yrityspalvelu Oy, Keskustaksi Oy ja alueen taksiyrittäjät. Kehitämme palvelua saadun palautteen perusteella. Meille voit lähettää terveisiä osoitteeseen palaute@taksitiketti.fi .