Kuljetusehdot (matkustakuljetukset)

- voimassa toistaiseksi 1.9.2019 alkaen

1 Soveltamisala

Näitä kuljetusehtoja sovelletaan kaikkiin TaksiTiketti- palvelun kautta tilattuihin henkilökuljetuksiin.

2 Kuljetussopimus

TaksiTiketti on sähköinen kauppapaikka, jossa kuljetussopimus syntyy kuljetusta tarjoavan taksiyrittäjän (”Kuljetusyritys”) ja matkan varaajan (”Tilaaja”) kesken. Kuljetussopimuksen voi tehdä internetissä tai puhelimitse. Kuljetussopimus syntyy, kun tilaus on vastaanotettu.

TaksiTiketti-palvelun tuottaa ”Palveluntarjoaja”, joka on Taksiliiton Yrityspalvelu Oy (Y-tunnus 0645272-9 ). Palveluntarjoaja ei ole sopimusosapuolena Tilaajan ja Kuljetusyrityksen välisessä sopimuksessa eikä se vastaa kuljetuksen suorittamisesta.

3. Palvelun käyttö

TaksiTiketti-palvelusta on mahdollista etsiä Kuljetusyritysten tarjoamia taksiyhteyksiä ja varata niihin matkustajakuljetus. Samaan suuntaan matkustavia asiakkaita saatetaan yhdistellä samoihin kuljetuksiin, joten kyydissä voi olla myös muita Taksi-Tiketti -palvelun kautta matkansa tilanneita matkustajia kuin Tilaaja.

Kuljetus pyritään suorittamaan palvelussa ilmoitetussa aikataulussa. Esitetty aikataulu on arvio. Kuljetus voi viivästyä esimerkiksi liikenneolosuhteista johtuen.

4. Vastuu tilauksen oikeellisuudesta

Tilaaja vastaa kustannuksista ja vahingoista, jotka aiheutuvat Kuljetusyritykselle Tilaajan antaman tiedon virheellisyydestä tai puutteellisuudesta.

5. Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi perua vähintään tunti ennen arvioitua noutoaikaa soittamalla numeroon 0100 84 995 (puhelun hinta 1,92 eur + 0,25 eur/min.). Myöhemmin peruutetuista tilauksista sekä tilauksista, joissa Tilaaja ei ole noudettavissa sovittuna aikana, Kuljetusyrityksellä on oikeus periä Tilaajalta 15 euron suuruinen maksu (alv 0 %), vaikka kuljetusta ei suoriteta.

14. Muut ehdot ja vastuunrajoitus

Käyttämällä palvelua Tilaaja hyväksyy nämä kuljetusehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä.

Palveluntarjoaja toimittaa palvelun ”sellaisena kuin se on”. Palveluntarjoaja pyrkii mahdollisimman korkealaatuiseen ja häiriöttömään palveluun, mutta ei takaa palvelun käytettävyyttä, virheettömyyttä tai saatavuutta. Palveluntarjoaja voi ilman ennakkoilmoitusta muuttaa palvelua tai lopettaa palvelun tarjoamisen milloin tahansa.

Palveluntarjoaja ei vastaa mistään Tilaajalle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kuten esimerkiksi vahingosta, joka aiheutuu siitä, että Kuljetusyritys ei hoida kuljetusta tai kuljetus viivästyy arvioidusta aikataulusta.

Kaikki oikeudet TaksiTiketti-palveluun ja sen sisältöön kuuluvat Palveluntarjoajalle.

Lisätietokyselyt: palaute@taksitiketti.fi